Met 7 personen hebben we een gezellige constructieve clubavond meegemaakt.

Na een rondje koffie en de burgerlijke stand en vangsten te hebben vernomen nam Marco het woord hij vond dat de clubavonden slecht bezocht worden waar we het met de aanwezigen roerend over eens waren. De oorzaak daartoe is niet direct aan te wijzen en zo waren er wat suggesties om de clubavonden om te sieren o.a. uitleg van de moderne dieptemeters, het maken en knopen van onderlijnen het tonen van films door de leden zelf gemaakt en zo zijn er nog wel meer activiteiten op te noemen.

Ook  het vissen met de boot is afgenomen, waar het niks of weinig vangen natuurlijk een grote rol speelt en ook de korte dagen om met je boot op stap te gaan is een punt: ophalen, traileren, weer terug brengen en vervoer klaar maken is een punt. We willen dan ook wat meer vooral in de winter van de kant vissen. Er zijn in onze club leden die heel veel plekken weten en ook vis vangen en dol enthousiast zijn met de manier waarop.

Ruud en Marcel willen een dag organiseren in het Grootslag het domein van Jan Eggers  de meesten van ons wel bekend. Inmiddels hebben we een uitgebreid programma van de boys gekregen via de mail ziet er gelikt uit, de planning is 28 januari 2018 ik hoop dat er veel animo voor is we zullen zien.

18 januari a.s. is er clubavond en dan zetten we de discussie voort tot dan.

 

 

Ed