Het was weer als vanouds een gezellige avond waar weer veel gebeurtenissen de revue passeerden o.a. de roofvisdag bij Haddock waar veel snoeken, vooral de grotere, aan dood aas werden gevangen. De site kwam ook ter sprake, die zag er heel goed uit met veel info en leuke verslagen van visdagen en er wordt veel gebruik van gemaakt door gasten, ik hoop dat we in de toekomst als informatie kanaal gaan meetellen in dit medium we zijn op de goede weg. Als de Baitrebels hun steentje bijdragen en ons van kopij voorzien komt het zeker goed, we beleven allemaal wel leuke en minder leuke dingen op en aan het water b.v. traileren of plotseling gas geven terwijl je maat staat te wateren.

1M.jpg

We hebben de clubavond een week naar voren geschoven Marco kon die avond niet vanwege andere verplichtingen waar hij niet onderuit kon.

Het is zo prima opgelost, de avond bij NU-AIR  was met negen man redelijk bezocht. Onze twee nieuwe leden waren er ook Jan v/d Kolk en Mathieu van Stroe zeer gedreven vissers, Jan een penvisser en zijn maat een snoekvisser, ze hebben een mooie boot een HAPPY 435 ik weet zeker dat deze twee leden zich snel thuis zullen voelen bij de Baitrebels bij deze van harte welkom mannen.

1M.jpg 2M.jpg

Onze clubavond werd weer gehouden bij NU-AIR de opkomst was weer hoog er waren veel punten van bespreking. Alle aanwezige leden hadden weer iets lekkers mee genomen om de avond aangenaam voorbij te laten gaan. Bert had het plan om de contributie af te schaffen en ook de bijdragen van de sponsoren te stoppen maar wel op onze site de namen van deze firma’s te blijven vermelden. De contributie kunnen we afschaffen als we geen boekje meer uitgeven en meer gebruik maken van de site, het boekje was altijd een lastig karwei vanwege de kopij die ontbrak en ook het versturen is een kostbare geschiedenis.

Na een korte pauze werd onze mening gevraagd en unaniem waren we het eens met de besproken punten. Dennis Smit zou de site blijven verzorgen wat ook een hele geruststelling is. Ook kwam aan de orde om de visdagen dus niet de weekenden uit te breiden er zijn diverse leden die wel een visdag willen organiseren we wachten dit met spanning af.

Niets meer toe te voegen aan het Baitrebel gebeuren wenste Bert ons wel thuis en tot de volgende clubavond.

 

Ed Kowski

Zoals Bert al meldde in een mailtje om geen etenswaar mee te nemen naar de clubavond om dat er genoeg over gebleven was van de Denemarken trip.

Ik had het idee dat degenen  die mee geweest waren naar Denemarken thuis nog lagen uit te buiken dit bleek wel aan de opkomst.