Er was weer genoeg te spelen voor ons in de kinderopvang van medewerkster Tanja v/d  Molen de echtgenote van Pieter maar daar zijn we niet voor gekomen. Wij komen bij elkaar om onze hobby op het droge te ventileren en dat lukt tot nog toe aardig. Er waren geen schokkende gebeurtenissen, boekje 42 moest geplaatst worden op de Baitrebel site daar zou onze Dennis voor zorg dragen.

  

 

Een nieuwe datum voor de volgende clubavond is maandag 3 februari 2014 aanvang 19.30 uur bij NU-AIR we moeten dit nog even kortsluiten met Marco Groenewoud jullie horen dit nog. Ook is er een voorlopige agenda voor visdagen en weekenden 2014 gemaakt het wachten is op de werkroosters van diverse clubleden om zo precieze datums in te vullen. Aalst is een van de weekenden alleen gaan we wat meer buiten Aalst vissen b.v. op de Maas o.i.d., Friesland staat bij ons ook weer op de kaart echter moeten we dit nog kort sluiten met Peter Huizinga onze gastheer voor dit weekend. Omdat er zoveel baars in de haven zwemt willen we een dagje gaan baarzen op de steiger in de haven dus heb ik met Philippe gepraat die vond het een prima idee dus zondag 29 december baarzen bij Haddock aanvang 9.30 uur we hopen dat de weergoden ons goed gestemd zijn.

  

Voor het bestellen van extra jacks zal kontact worden op genomen met de Snoekbaars we hebben nog wat jacks op voorraad. 

De visvakantie in Denemarken is geboekt er zijn 12 deelnemers. Om alvast in de stemming te komen hadden Bert en Marcel dozen met kunstaas speciaal voor Denemarken en en een instructiefilm over zeeforel en alles wat er nog meer zwemt meegenomen. Na afloop bleek dit een prima instructie film te zijn waar veel van viel te leren mannen bedankt voor de inzet.

Helaas de tijd vliegt nee niet in de lucht kijken maar op de klok over elfen tijd voor de koffer Tanja en Pieter, bedankt weer voor de gastvrijheid en na de boel opgeruimd te hebben gingen we allen op huis aan.

  

  

 

Ed Kowski